маршрутка, грабеж, кошелекБрата й сестру з Дрогобича затримали за грабіж у львівській маршрутці. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Подія трапилася 22 січня. О 14:00 33-річна жінка викликала патрульних, повідомивши, що в маршрутці на вулиці Личаківській у Львові в неї відкрито заволоділи гаманцем.

Поліцейські попередили водія, аби той не відчиняв дверей, щоб зловмисники не втекли. Коли патрульні наздогнали і зупинили маршрутку, постраждала та очевидці вказали на двох осіб – жінку та чоловіка, які, за їхніми словами, вчинили пограбування.

Патрульні затримали зловмисників. Ними виявилися брат із сестра із міста Дрогобич – раніше не судимі 23-річний чоловік та 31-річна жінка. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Личаківського відділу поліції. Попередньо справу кваліфікували як грабіж, вчинений групою осіб.

fa5917975664c1dab76515fed52c02f5.md.jpg 5ff430a179d4c1d8bbf719b045d80b22.md.jpg


Брата и сестру из Дрогобыча задержали за грабеж в львовской маршрутке. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Происшествие случилось 22 января. В 14:00 33-летняя женщина вызвала патрульных, сообщив, что в маршрутке на улице Лычаковской во Львове у нее открыто завладели кошельком.

Полицейские предупредили водителя, чтобы тот не открывал двери, чтобы злоумышленники не убежали. Когда патрульные догнали и остановили маршрутку, пострадавшая и очевидцы указали на двоих - женщину и мужчину, которые, по их словам, совершили ограбление.

Патрульные задержали злоумышленников. Ими оказались брат с сестра из города Дрогобыч - ранее не судимые 23-летний мужчина и 31-летняя женщина. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу Лычаковского отдела полиции. Предварительно дело квалифицировали как грабеж, совершенный группой лиц.