наркотики, реклама, задержание, патрульныеПатрульні затримали трьох молодиків з Кам'янко-Бузького району, які наносили на стіну рекламу наркотиків на вулицях Львова. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора близько 22 години патрульний поліцейський, прямуючи на автомобілі додому, побачив через вікно, як троє осіб у масках на перетині вулиць Коперника-Банківська наносять на фасад рекламу каналу в Телеграмі, де продають наркотики. Він одразу сповістив колег, і за лічені хвилини на вулиці Ференца Ліста інспектори 1 батальйону виявили підозрілих осіб, які збігалися із описами. Вони саме наносили балончиком із фарбою завдяки трафарету напис на фасад.

У розмові з патрульними мешканці Кам'янко-Бузького району віком 19,21 та 22 роки повідомили, що встигли нанести написи у п’ятьох місцях. Їх затримали і на місце викликали слідчих. Згодом, для подальшого з’ясування обставин хлопців відвезли у Галицький відділ поліції.

3c60586e7d1d8b475d7813b374809c98.md.jpg 0b55c6323abf3a9c0e84d61c3ad1cc05.md.jpg a535320c4a42e5edf7386421d00be83a.md.jpg


Патрульные задержали трех молодых людей из Каменка-Бугского района, которые наносили на стену рекламу наркотиков на улицах Львова. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера около 22 часов патрульный полицейский, направляясь на автомобиле домой, увидел через окно, как три человека в масках на пересечении улиц Коперника-Банковский наносят на фасад рекламу канала в Телеграмме, где продают наркотики. Он сразу сообщил коллегам, и за считанные минуты на улице Ференца Листа инспекторы 1-го батальона обнаружили подозрительных лиц, которые совпадали с описаниями. Они как раз наносили баллончиком с краской при помощи трафарета надпись на фасад.

В разговоре с патрульными жители Каменка-Бугского района в возрасте 19,21 и 22 лет сообщили, что успели нанести надписи в пяти местах. Их задержали и на место вызвали следователей. Впоследствии, для дальнейшего выяснения обстоятельств ребят отвезли в Галицкий отдел полиции.