маршрут, автобус, РясноеУ мікрорайон Рясне курсує чотири автобусні маршрути, в планах відновлення роботи ще двох. Про це повідомляє в.о. начальника управління транспорту Олег Партика, інформує прес-служба Львівської міської ради.

"На сьогодні до мікрорайону Рясне курсує 4 маршрути: № 6а, 49, 11, 50. Маршрути № 6а і 49 обслуговує наше комунальне АТП № 1. На маршрутах курсують великі низькопідлогові автобуси. У планах відновити роботу ще двох маршрутів — це № 12 і 30, які курсуватимуть у цей мікрорайон", — доповів Олег Партика.

За інформацією ЛК АТП № 1, на маршруті № 6а, сполученням "Рясне — пл. Галицька", курсує 10 великих автобусів, а на маршруті № 49 курсує 5 великих автобусів.

Також цього року, для забезпечення якісного транспортного сполучення з мікрорайоном Рясне, заплановано розпочати роботи з будівництва моста на вул. Шевченка-Ковча та виготовлення ПКД для ремонту вул. Суботівська.

"Плануємо цього року виготовити ПКД на ремонт вул. Суботівська, яка, при якісному проектуванні, дасть можливість з’єднати вул. Шевченка з вул. Суботівська. Зараз виготовляємо технічні умови, тоді ЛКП "Інститут просторового розвитку" буде розробляти проект. На розробку проекту необхідно буде приблизно 5 місяців. Тоді необхідно буде оголошувати тендер на виконання робіт. Орієнтовна вартість цієї дороги 315 млн. Плануємо, що роботи розпочнемо наступного року".

Ще одним стратегічно важливим проектом для Рясне є міст "Шевченка-Ковча". Мова йде про будівництво нового моста. За словами Ірини Маруняк, директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради, на сьогодні є ПКД, документи на експертизі. Замовником робіт є департамент житлового господарства та інфраструктури міськради. З експертизи планується забрати документи до 15 лютого, тоді буде оголошено тендер, визначать переможця, укладуть угоду і розпочнуть виконання робіт. На ці роботи у бюджеті на 2019 рік передбачено 14 млн грн.


В микрорайон Рясное курсирует четыре автобусные маршруты, в планах возобновления работы еще двух. Об этом сообщает и.о. начальника управления транспорта Олег Партыка, сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"На сегодняшний день в микрорайон Рясное курсирует 4 маршрута: № 6а, 49, 11, 50. Маршруты № 6а и 49 обслуживает наше коммунальное АТП № 1. На маршрутах курсируют большие низкопольные автобусы. В планах возобновить работу еще двух маршрутов - это № 12 и 30, которые будут курсировать в этот микрорайон", - доложил Олег Партыка.

По информации ЛК АТП № 1, на маршруте № 6а, сообщением "Ряснон - пл. Галицкая", курсирует 10 больших автобусов, а на маршруте № 49 курсирует 5 больших автобусов.

Также в этом году для обеспечения качественного транспортного сообщения с микрорайоном Рясное, планируется начать работы по строительству моста на ул. Шевченко-Ковча и изготовление ПСД для ремонта ул. Субботовская.

"Планируем в этом году изготовить ПСД на ремонт ул. Субботовская, которая, при качественном проектировании, даст возможность соединить ул. Шевченко с ул. Субботовской. Сейчас производим технические условия, тогда ЛКП "Институт пространственного развития" будет разрабатывать проект. На разработку проекта необходимо будет примерно 5 месяцев. Тогда необходимо будет объявлять тендер на выполнение работ. Ориентировочная стоимость этой дороги 315 млн. Планируем, что работы начнем в следующем году".

Еще одним стратегически важным проектом для Рясное есть мост "Шевченко-Ковча". Речь идет о строительстве нового моста. По словам Ирины Маруняк, директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, на сегодня разработана ПСД, документы на экспертизе. Заказчиком работ является департамент жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета. С экспертизы планируется забрать документы до 15 февраля, тогда будет объявлен тендер, определят победителя, заключат соглашение и приступят к выполнению работ. На эти работы в бюджете на 2019 предусмотрено 14 млн грн.