поезд, девушкаУ Бродах поліцейські встановлюють обставини загибелі 17-річної дівчини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 24 січня, близько 19.00 у Бродівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному переїзді по вулиці Львівській електропотяг збив неповнолітню, внаслідок чого вона померла.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлено, що під швидкісний потяг Київ - Івано-Франківськ потрапила 17-річна місцева дівчина.

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Бродах полицейские устанавливают обстоятельства гибели 17-летней девушки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 24 января, около 19.00 в Бродовское отделение полиции поступило сообщение о том, что на железнодорожном переезде по улице Львовской электропоезд сбил несовершеннолетнюю, в результате чего она умерла.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Установлено, что под скоростной поезд Киев - Ивано-Франковск попала 17-летняя местная девушка.

Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.