Львовавтодор, руководитель, Оксана Естеферова23 січня під час загальноміської апаратної наради було представлено нового керівника ЛКП "Львівавтодор". Виконувачем обов’язків директора ЛКП "Львівавтодор" стала Оксана Єстеферова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.. 

За інформацією видання, до переходу на роботу у ЛКП "Львівавтодор" Оксана Вікторівна працювала керівником проектів та програм компанії з іноземними інвестиціями “Procter&Gamble”.

Довідка. Єстеферова Оксана Вікторівна народилася 5 січня 1972 року в Херсонській обл., Високопільського р-ну, с. Пригір’є. У 1994 році закінчила Херсонській індустріальний інститут, здобувши кваліфікацію спеціаліста інженера-технолога. Трудову діяльність розпочала у 2001 році на посаді контролера якості на трикотажній фабриці "Топаз". До переходу на роботу у ЛКП "Львівавтодор" працювала керівником проектів та програм компанії з іноземними інвестиціями “Procter&Gamble”. З 3 грудня 2018 року — заступник директора з економічних питань ЛКП "Львівавтодор". З 23 січня 2019 року — в. о. директора ЛКП "Львівавтодор".


23 января во время общегородского аппаратного совещания был представлен новый руководитель ЛКП "Львовавтодор". Исполняющим обязанности директора ЛКП "Львовавтодор" стала Оксана Естеферова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского горсовета.. 

По информации издания, до перехода на работу в ЛКП "Львовавтодор" Оксана Викторовна работала руководителем проектов и программ компании с иностранными инвестициями "Procter & Gamble".

Справка. Естеферова Оксана Викторовна родилась 5 января 1972 года в Херсонской обл., Высокопольского р-на, с. Пригорье. В 1994 году окончила Херсонской индустриальный институт, получив квалификацию специалиста инженера-технолога. Трудовую деятельность начала в 2001 году в должности контролера качества на трикотажной фабрике "Топаз". До перехода на работу в ЛКП "Львовавтодор" работала руководителем проектов и программ компании с иностранными инвестициями "Procter & Gamble". С 3 декабря 2018 - заместитель директора по экономическим вопросам ЛКП "Львовавтодор". С 23 января 2019 - и. о. директора ЛКП "Львовавтодор".