фонтан, взрыв, гранатаЗатриманому за підрив фонтану на Львівщині загрожує до 7 років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Цьогоріч, 19 жовтня, Перемишлянський районний суд Львівської області обрав запобіжний захід затриманому напередодні 41-річному мешканцю м. Бібрка за вчинене хуліганство.

Нагадаємо, інцидент трапився 18 жовтня цього року, близько 18:20 хв увечері, в парку Національного Відродження у Бібрці. Зловмисник у стані алкогольного сп’яніння підійшов до місцевого фонтану та кинув у нього гранату РГД-5, яка вибухнула.

Правопорушника незадовго затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Суд прислухався до аргументів клопотання сторони обвинувачення та обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення 128 тис. 870 грн. застави.

Досудове розслідування триває. Призначено низку криміналістичних експертиз та проводяться необхідні слідчі дії. За інкримінований злочин підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі.


Задержанному за подрыв фонтана на Львовщине грозит до 7 лет тюрьмы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

В этом году, 19 октября, Самборский районный суд Львовской области избрал меру пресечения задержанному накануне 41-летнему жителю г. Бибрка за совершенное хулиганство.

Напомним, инцидент произошел 18 октября этого года, около 18:20 мин вечером, в парке Национального Возрождения в Бибрке. Злоумышленник в состоянии алкогольного опьянения подошел к местному фонтану и бросил в него гранату РГД-5, которая взорвалась.

Правонарушитель вскоре задержали и сообщили о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.4 ст.296 УК Украины (хулиганство).

Суд прислушался к аргументам ходатайства стороны обвинения и избрал подозреваемому меру пресечения - содержание под стражей с возможностью внесения 128 тыс. 870 грн. залога.

Досудебное расследование продолжается. Назначен ряд криминалистических экспертиз и проводятся необходимые следственные действия. За инкриминируемое преступление подозреваемому грозит до 7 лет лишения свободы.