пожар, университет, политехникаУ Львові рятувальники ліквідували пожежу у підвалі університету "Львівська політехніка". Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

22 серпня о 18:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Карпінського, 6. Пожежа виникла в підвалі навчального корпусу № 2 Національного університету "Львівська політехніка".

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Пожежу локалізували о 19:45 та ліквідували о 19:49 у складі 3-х ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 37 чоловік особового складу та 8 одиниць спецтехніки.

Вогнем знищено сміття на площі 1 кв.м. Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Обставини подій та причини займання наразі встановлюють правоохоронці.


Во Львове спасатели ликвидировали пожар в подвале университета "Львовская политехника". Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

22 августа в 18:59 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Карпинского, 6. Пожар возник в подвале учебного корпуса № 2 Национального университета "Львовская политехника".

Из-за сильного задымления спасателям пришлось работать в аппаратах на сжатом воздухе.

Пожар локализован в 19:45 и ликвидирован в 19:49 в составе 3-х звеньев газодымозащитной службы. К ликвидации пожара привлекли 37 человек личного состава и 8 единиц спецтехники.

Огнем уничтожен мусор на площади 1 кв.м. В результате пожаров никто не пострадал. Обстоятельства событий и причины возгорания сейчас устанавливают правоохранители.