ДТП, подростки, мотоциклНа Бродівщині в дорожньо-транспортній пригоді травмувалися двоє неповнолітніх мотоциклістів. Потерпілі доставлені у лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Льівської області.

В Бродівське відділення поліції 22 серпня близько 00.10 надійшла інформація про те, що у селі Корсів сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла Musstang 125, 15-річний житель району, зіткнувся з мотоциклом Viper 150 17-річного місцевого мешканця, який зупинився на неосвітленій частині дороги.

Внаслідок ДТП старший із хлопців госпіталізований у реанімацію з переломом основи черепа та рваною раною вуха. Молодший отримав закриту черепно-мозкову травму та перелом ключиці і був доставлений у лікарню.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.


На Бродовщине в дорожно-транспортном происшествии травмированы двое несовершеннолетних мотоциклистов. Пострадавшие доставлены в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Льивськои области.

В Бродовское отделение полиции 22 августа около 00.10 поступила информация о том, что в селе Корсов произошло дорожно-транспортное происшествие с пострадавшими.

Как предварительно установили правоохранители, водитель мотоцикла Musstang 125, 15-летний житель района, столкнулся с мотоциклом Viper 150 17-летнего местного жителя, который остановился на неосвещенной части дороги.

В результате ДТП старший из ребят госпитализирован в реанимацию с переломом основания черепа и рваной раной уха. Младший получил закрытую черепно-мозговую травму и перелом ключицы и был доставлен в больницу.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами). Совершение данного правонарушения наказывается лишением свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Досудебное расследование продолжается.