пластун, подросток, утонул, Андрей ФедчишинСтало відомо, що на Рівненщині загинув 15-річний пластун зі Львова Андрій Федчишин. Громада міста Львова висловлює співчуття рідним та близьким. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

21 серпня на Рівненщині втопився 15-річний пластун зі Львова. Нещасний випадок трапився на водоймі неподалік місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині.

Андрій Федчишин був у "Пласті" з 2014 року. Юнакував у Львові в 111 курені ім. Романа Мстиславича, в якому обіймав посаду курінного. Андрій був учасником багатьох всеукраїнських таборів і здобував найвищий юнацький ступінь пластуна-скоба.


Стало известно, что на Ровенщине погиб 15-летний пластун из Львова Андрей Федчишин. Община Львова выражает соболезнования родным и близким. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

21 августа на Ровенщине утонул 15-летний пластун из Львова. Несчастный случай произошел на водоеме неподалеку от места проведения всеукраинской пластовой встречи на Ровенщине.

Андрей Федчишин был в "Пласте" с 2014 года. Юнакував во Львове в 111 шалаше им. Романа Мстиславича, в котором занимал должность куренного. Андрей был участником многих всеукраинских лагерей и получил самый высокий юношеский степень пластуна-скоба.