суд, карманникУ Львові судили серійного злодія, який упродовж 2018-2019 років викрдав мобільні телефони, планшети, гаманці, гроші та інші речі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно раніше судимого за вчинені злочини проти власності уродженця Республіки Молдова було скеровано до суду у лютому за процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2.

36-річний іноземець підозрювався у вчиненні 61 епізоду злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений "працював" упродовж січня 2018 – січня 2019 року на території Шевченківського району м. Львова: у громадському транспорті, на ринках та магазинах. Викрадав, переважно, мобільні телефони, планшети, гаманці, грошові кошти та інші особисті речі потерпілих. Крім цього, зловмисник привласнював і номерні знаки з припаркованих на вулицях автомобілів. Накрадене продавав.

Загальна сума збитків становила майже 526 тис грн. Вироком Шевченківського районного суду м. Львова 20.06.2019 обвинуваченого визнано винним та на підставі ч.4 ст.70 КК України, засуджено до остаточного покарання у вигляді 3 років 5 місяців позбавлення волі. Цивільні позови потерпілих на суму майже 20 тис грн судом задоволено повністю.


Во Львове судили серийного вора, который в течение 2018-2019 годов викрдав мобильные телефоны, планшеты, кошельки, деньги и другие вещи. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Обвинительный акт в уголовном производстве в отношении ранее судимого за совершенные преступления против собственности уроженца Республики Молдова был направлен в суд в феврале под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2.

36-летний иностранец подозревался в совершении 61 эпизода преступления, предусмотренного ч.2 ст.185 УК Украины, - тайное похищение чужого имущества (кража), совершенное повторно.

Досудебным расследованием установлено, что обвиняемый "работал" на протяжении января 2018 - январе 2019 на территории Шевченковского района г. Львова: в общественном транспорте, на рынках и магазинах. Похищал, преимущественно, мобильные телефоны, планшеты, кошельки, денежные средства и другие личные вещи потерпевших. Кроме этого, злоумышленник присваивал и номерные знаки с припаркованных на улицах автомобилей. Наворованное продавал.

Общая сумма ущерба составила почти 526 тыс грн. Приговором Шевченковского районного суда г. Львова 20.06.2019 обвиняемый признан виновным и на основании ч.4 ст.70 УК Украины, приговорен к окончательному наказанию в виде 3 лет 5 месяцев лишения свободы. Гражданские иски потерпевших на сумму почти 20 тыс грн судом удовлетворен полностью.