избиение, гражданин Польши, клубВ нічному клубі у Львові побили громадянина Польщі. Поліція відкрила провадження. Про це повідомляє "Голос Сокальщини". 

Як повідомляють "Голосу Сокальщини" очевидці у ніч з 13 на 14 липня 2019 року в нічному клубі у Львові невідомі побили відвідувача, громадянина Польщі.

За повідомленням очевидця, громадянина Польщі били після того, як він впав на підлогу. За повідомленням очевидця під час побиття його звинувачували у вживанні наркотиків. Інший відвідувач спробував записати побиття на відео, внаслідок чого отримав травми (на фото). Душили хлопця в районі шиї.

Охоронці замість того щоб викликати поліцію, вирішили самі зайнятися правосуддям. Як наслідок, відкрите кримінальне провадження 12019140050003065 від 14 липня 2019 року. У провадженні вказано, що подія трапилася о 3 годині ночі 14 липня 2019 року у м. Львові за адресою пр. Чорновола, 2 в клубі "Малевич". Ушкодження нанесено Заборняк Грегош Пьотр. Пьотр повідомив про те, що у нього було вкрадено годинник та окуляри. При обшуку поліція не знайшла у нього наркотичних речовин.

За повідомленням очевидців громадянин Польщі звернувся за допомогою у Консульство Польщі у Львові та буде повідомляти у польські ЗМІ щодо інциденту.


В ночном клубе во Львове избили гражданина Польши. Полиция открыла производство. Об этом сообщает "Голос Сокальщины". 

Как сообщают "Голоса Сокальщини" очевидцы в ночь с 13 на 14 июля 2019 в ночном клубе во Львове неизвестные избили посетителя, гражданина Польши.

По сообщению очевидца, гражданина Польши били после того, как он упал на пол. По сообщению очевидца, во время избиения его обвиняли в употреблении наркотиков. Другой посетитель попытался записать избиения на видео, за что получил травмы (на фото). Душили парня в районе шеи.

Охранники вместо того чтобы вызвать полицию, решили сами заняться правосудием. Как следствие, открыто уголовное производство 12019140050003065 от 14 июля 2019 года. В производстве указано, что происшествие случилось в 3:00 ночи 14 июля 2019 в г. Львове по адресу пр. Черновола, 2 в клубе "Малевич". Повреждения нанесены Заборняк Грегош Петр. Петр сообщил о том, что у него были украдены часы и очки. При обыске полиция не нашла у него наркотических веществ.

По сообщению очевидцев гражданин Польши обратился за помощью в Консульство Польши во Львове и будет сообщать в польские СМИ относительно инцидента.