парковка, отель, "Львов"Ліквідувати парковку біля готелю "Львів" можуть, якщо відповідну петицію підтримають львів'яни та депутати міської ради. Про це стало відомо з Єдиної системи місцевих петицій. 

Автор петиції Остап Кравчук зазначає, що проспект В'ячеслава Чорновола, 7 (біля готелю "Львів") - одна з найбільш завантажених пішоходами і зупинками громадського транспорту вулиць. Але на ній частину тротуару займає парковка, таким чином звужуючи пішохідну зону. Це створює дискомфорт для пішоходів.

Крім того запарковані там автомобілі заважають руху громадського транспорту, вважає він.

"Забезпечуючи комфортне паркування для кількох авто, створюються незручності для тисяч львів'ян на гостей міста. А ще готель "Львів" має велику власну парковку у дворі, заїжджаючи з вулиці Куліша, і ця парковка переважно не сильно завантажена", - йдеться у петиції.

Її автор пропонує ліквідувати парковку на проспекті В'ячеслава Чорновола, 7 та відновити тротуар в даному місці.

Станом на 23 липня петицію підписали 7 осіб з 500 необхідних.


Ликвидировать парковку возле гостиницы "Львов" могут, если соответствующую петицию поддержат львовяне и депутаты городского совета. Об этом стало известно из Единой системы местных петиций. 

Автор петиции Остап Кравчук отмечает, что проспект Вячеслава Чорновола, 7 (возле гостиницы "Львов") - одна из самых загруженных пешеходами и остановками общественного транспорта улиц. Но на ней часть тротуара занимает парковка, таким образом сужая пешеходную зону. Это создает дискомфорт для пешеходов.

Кроме того припаркованные там автомобили мешают движению общественного транспорта, считает он.

"Обеспечивая комфортную парковку для нескольких авто, создаются неудобства для тысяч львовян и гостей города. А еще отель "Львов" имеет большую собственную парковку во дворе, заезжая с улицы Кулиша, и эта парковка обычно не сильно загружена", - говорится в петиции.

Ее автор предлагает ликвидировать парковку на проспекте Вячеслава Чорновола, 7 и восстановить тротуар в данном месте.

По состоянию на 23 июля петицию подписали 7 человек из 500 необходимых.