нападение, женщина, детиПоліцейські встановлюють зловмисників, причетних до розбійного нападу на житловий будинок в Яворівському районі. Невідомі особи замкнули в підвалі господиню з дітьми та заволоділи грошима і майном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Яворівський відділ поліції 22 липня надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався в одному з сіл району.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, 22 липня близько опівночі зловмисники в масках, пошкодивши вікно, проникли у житловий будинок, в якому перебувала 52-річна господиня з двома шестирічними дітьми. Нападники, застосувавши фізичне насильство, зв’язали жінку та замкнули її разом з дітьми у підвальному приміщенні, заволоділи грошими та іншим майном, після чого втекли.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють обставини події, призначені експертизи, досудове розслідування триває.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе у розкритті злочину, правоохоронці закликають зголоситись на оперативну лінію 102.


Полицейские устанавливают злоумышленников, причастных к разбойному нападению на дом в Яворовском районе. Неизвестные лица заперли в подвале хозяйку с детьми и завладели деньгами и имуществом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Яворовский отдел полиции 22 июля поступило сообщение о разбойном нападении, произошедшем в одном из сел района.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, 22 июля около полуночи злоумышленники в масках, повредив окно, проникли в жилой дом, в котором находилась 52-летняя хозяйка с двумя шестилетними детьми. Нападавшие, применив физическое насилие, связали женщину и заперли ее вместе с детьми в подвальном помещении, завладели деньгами и иным имуществом, после чего скрылись.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от семи до двенадцати лет с конфискацией имущества. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, назначены экспертизы, досудебное расследование продолжается.

Всех, кто владеет информацией, которая поможет в раскрытии преступления, правоохранители призывают позвонить на оперативную линию 102.