суд, убийств, сожительница, топорУ Городоцькому районі судитимуть чоловіка, якого обвинувачують у побитті до смерті співмешканки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської облсті.

За процесуальним керівництвом Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного мешканця Львівщини, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Подія трапилась у квітні цього року у будинку потерпілої. Як з’ясувалось, підозрюваний напідпитку спровокував сварку із 32-річною співмешканкою та наніс їй численних ударів сокирою по усьому тілу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст.208 КПК України, а також, за клопотанням сторони обвинувачення, Городоцьким районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. У разі доведення вини чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.


В Городокском районе будут судить мужчину, обвиняемого в избиении до смерти сожительницы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской облсти.

По процессуальным руководством Городокской местной прокуратуры завершено досудебное расследование и направлен в суд обвинительный акт в отношении 47-летнего жителя Львовщины, который подозревался в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение, повлекшее смерть потерпевшего).

Инцидент произошел в апреле этого года в доме потерпевшей. Как выяснилось, подозреваемый навеселе спровоцировал ссору с 32-летней сожительницей и нанес ей многочисленные удары топором по всему телу. От полученных телесных повреждений женщина скончалась.

Правоохранители задержали злоумышленника в порядке ст.208 УПК Украины, а также по ходатайству стороны обвинения, Городокский районный суд избрал ему мера пресечения в виде содержания под стражей без альтернативы внесения залога. В случае доказательства вины мужчине грозит до 10 лет лишения свободы.