Денис Лучищак, участник АТО, погибВ селі Медвежа Дрогобицького району попрощалися з учасником АТО Денисом Лучищаком, який загинув у Польщі на заробітках. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької райдержадміністрації. 

Сумна звістка про трагічну загибель у Польщі юнака з Медвежі нещодавно облетіла Дрогобиччину. Денис Лучищак був призваний на строкову військову службу восени у 2013 році. Продовжив службу за контрактом у зоні бойових дій на Сході України у військах протиповітряної оборони. Демобілізувався у 2016 році. Займався волонтерською діяльністю – допомагав дітям, хворим на ДЦП та хворобу Дауна у громадській організації "Надія" у Дрогобичі. У березні цього року виїхав на роботу у Польщу, де трагічно загинув 26 березня.

Усі, хто знав покійного, відзначають його добру вдачу, сумлінне ставлення до обов’язків. Про нього добре відгукуються і співробітники польської фірми DK Partner у м. Лодзь, де він працював.


В селе Медвежья Дрогобычского района попрощались с участником АТО Денисом Лучищаком, погибшем в Польше на заработках. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычской райгосадминистрации. 

Печальная весть о трагической гибели в Польше юноши с Медвежьей недавно облетела Дрогобыччину. Денис Лучищак был призван на срочную военную службу осенью в 2013 году. Продолжил службу по контракту в зоне боевых действий на востоке Украины в войсках противовоздушной обороны. Демобилизовался в 2016 году. Занимался волонтерской деятельностью - помогал детям, больным ДЦП и болезнью Дауна в общественной организации "Надежда" в Дрогобыче. В марте этого года выехал на работу в Польшу, где трагически погиб 26 марта.

Все, кто знал покойного, отмечают его добрый нрав, добросовестное отношение к обязанностям. О нем хорошо отзываются и сотрудники польской фирмы DK Partner в г. Лодзь, где он работал.