вор, патрульныеЙмовірний крадій порушував тишу у підвалі, що дало змогу його затримати. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Близько 1-ї години ночі патрульні отримали завдання їхати на вулицю Братів Міхновських - там хтось порушував тишу у підвалі.

Інспектори негайно прибули на місце ймовірного злочину. Коли зайшли у підвал, то побачили розкидані речі, а згодом і чоловіка. 37-річний львів’янин мав із собою наплічник, в якому, за його словами, були речі, які йому не належать. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції, яка, зокрема, встановить хто власник речей.

5d9ed3512325428abb913c8da6fedc77.md.jpg 641111f50d20656099af8ac3cd78f9c2.md.jpg


Вероятный вор нарушал тишину в подвале, что позволило его задержать. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Около 1 часа ночи патрульные получили задание ехать на улицу Братьев Михновских - там кто-то нарушал тишину в подвале.

Инспекторы немедленно прибыли на место вероятного преступления. Когда зашли в подвал, то увидели разбросанные вещи, а затем и мужчину. 37-летний львовянин имел с собой рюкзак, в котором, по его словам, были вещи, которые ему не принадлежат. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу Железнодорожного отдела полиции, которая, в частности, установит кто владелец вещей.