воры, квартира, отпор, саперная лопатаУ Львові господар дав відсіч п'яти злодіям, які проникли в його квартиру. Про це повідомив голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

"Пів години тому, о 13:40 23.01.2019, по вул. Грінченка 10 Львів, п'ятеро невідомих осіб, проникли в одну з квартир з метою крадіжки. В квартирі виявився господар, який дав відпір злодіям. Одному розсік саперною лопатою шию, іншому ногу. Описати всіх господар не може, але пам'ятає що один був в жовтій куртці і ще один низького зросту з вусами, ромської зовнішності", - розповів Ігор Зінкевич.

Якщо хтось бачив чи побачить схожих по опису людей, або вони звертатимуться за медичною допомогою з схожими травмами, просять повідомити за номером 102.


Во Львове хозяин дал отпор пяти ворам, которые проникли в его квартиру. Об этом сообщил председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

  • "Полчаса назад, в 13:40 23.01.2019 по ул. Гринченко 10 Львов, пятеро неизвестных проникли в одну из квартир с целью кражи. В квартире оказался хозяин, который дал отпор ворам. Одному рассек саперной лопатой шею, другому ногу. Описать всех хозяин не может, но помнит что один был в желтой куртке и еще один низкого роста с усами, цыганской внешности", - рассказал Игорь Зинкевич.

Если кто-то видел или увидит похожих по описанию людей, или они будут обращаться за медицинской помощью с похожими травмами, просят сообщить по номеру 102.