маршрутка, проезд, стоимостьУ мерії готують рішення щодо коригування вартості проїзду в автобусах та безкоштовного проїзду пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю 3-ї групи у всьому громадському транспорті Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Львівська міська рада досягла домовленостей з перевізниками автобусних маршрутів загального користування та готує рішення щодо безкоштовного проїзду пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю 3-ї групи у всьому громадському транспорті Львова.

Також готується рішення щодо коригування вартості проїзду в автобусному транспорті Львова.

Нагадаємо, приватні перевізники припинили безкоштовне перевезення пенсіонерів за віком та інвалідів 3 групи з 20 січня 2018 року. Пільговий проїзд залишався лише у комунального перевізника АТП № 1.


В мэрии готовят решения по корректировке стоимости проезда в автобусах и бесплатному проезду пенсионеров по возрасту и лиц с инвалидностью 3-й группы во всем общественном транспорте Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

Львовский городской совет достиг договоренности с перевозчиками автобусных маршрутов общего пользования и готовит решение о бесплатном проезде пенсионеров по возрасту и лиц с инвалидностью 3-й группы во всем общественном транспорте Львова.

Также готовится решение по корректировке стоимости проезда в автобусном транспорте Львова.

Напомним, частные перевозчики прекратили бесплатную перевозку пенсионеров по возрасту и инвалидов 3 группы с 20 января 2018 года. Льготный проезд оставался только у коммунального перевозчика АТП № 1.