Маршрут №19, який нещодавно взявся обслуговувати АТП 1, підсилять додатковими автобусами. Про це повідомив радник міського голови Львова Андрій Білий у Facebook. 

Нагадаємо, нещодавно львівська мерія розірвала договір з приватним перевізником на маршруті №19 через те, що транспорт практично не їздив, інколи курсувало 2-4 автобуси, а в деякі дні взагалі автобуси не виїжджали.

Маршрут передали в обслуговування комунальному перевізнику та поставили на ньому 10 нових 8-метрових автобусів. Але виявилося, що цього замало.

"Все розуміємо. Буде більше автобусів на маршруті #19. По термінах зорієнтую до кінця лютого. Зараз активно набираємо водіїв та підсилюємо", - повідомив Андрій Білий.


Маршрут №19, недавно взялся обслуживать АТП 1, усилят дополнительными автобусами. Об этом сообщил советник городского головы Львова Андрей Белый в Facebook. 

Напомним, недавно львовская мэрия расторгла договор с частным перевозчиком на маршруте №19 из-за того, что транспорт практически не ездил, иногда курсировало 2-4 автобусы, а в некоторые дни вообще автобусы не выезжали.

Маршрут передали в обслуживание коммунальному перевозчику и поставили на нем 10 новых 8-метровых автобусов. Но оказалось, что этого мало.

"Все понимаем. Будет больше автобусов на маршруте # 19. По срокам сориентирую до конца февраля. Сейчас активно набираем водителей и усиливаем", - сообщил Андрей Белый.