светофор, карта

Впродовж року в області встановлять 20 нових світлофорних об'єктів. Про це повідомляє "Твоє місто", опублікувавши мапу дислокації майбутніх світлофорів. 

Міністерство інфраструктури України планує закупити 20 "розумних" світлофорів для Львівщини. Після цього буде визначено підрядну організацію, яка встановить їх на автошляхах області впродовж цього року.

У відповіді на інформаційний запит Tvoemisto.tv Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА надав перелік світлофорних об’єктів, які мають встановити на Львівщині.

Зокрема, п’ять світлофорів встановлять на автодорозі М-06 Київ-Чоп: по одному поблизу населених пунктів Ямпіль, Дроговиж, Бродки і два неподалік Розвадова.

Також три світлофори планують встановити на автодорозі М-09 Тернопіль-Львів-Рава Руська: поблизу сіл Куровичі, Грибовичі і Великий Дорошів.

Ще три об’єкти з’являться на автодорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк: неподалік сіл Ременів, Жовтанці і Стоянів.

Два світлофори встановлять на автошляху М-10 Львів-Краковець: біля сіл Наконечне Перше і Наконечне Друге.

Біля Західного обходу міста Львів, неподалік сіл Рясне-Руська і Холодновідка встановлять по одному світлофорному об’єкту. Ще один встановлять на під’їзді до Львова, біля Дублян.

Також по одному "розумному" світлофору планують встановити на автошляхах М-11 Львів-Шегині, неподалік Мостиська, Н-10 Стрий-Ів.Франківськ-Чернівці-Мамалига, неподалік села Миртюки, Т-14-10 Броди-Червоноград, неподалік села Бендюга і на трасі Т-14-16 Львів-Пустомити-Меденичі, неподалік села Малечковичі.


В течение года в области установят 20 новых светофорных объектов. Об этом сообщает "Твой город", опубликовав карту дислокации будущих светофоров. 

Министерство инфраструктуры Украины планирует закупить 20 "умных" светофоров для Львовщины. После этого будет определена подрядная организация, которая установит их на автодорогах области на протяжении этого года.

В ответе на информационный запрос Tvoemisto.tv Департамент дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовского ОГА предоставил перечень светофорных объектов, которые должны установить на Львовщине.

В частности, пять светофоров установят на автодороге М-06 Киев-Чоп: по одному вблизи населенных пунктов Ямполь, Дроговиж, Бродки и два неподалеку Розвадов.

Также три светофора планируют установить на автодороге М-09 Тернополь-Львов-Рава Русская: вблизи сел Куровичи, Грибовичи и Большой Дорошев.

Еще три объекта появятся на автодороге Н-17 Львов-Радехов-Луцк: неподалеку сел Ременов, Жовтанцы и Стоянов.

Два светофора установят на автодороге М-10 Львов-Краковец: у сел Наконечное Первое и Наконечное Второе.

У Западного обхода города Львов, неподалеку сел Обильное-Русская и Холодноводка установят по одному светофорных объектов. Еще один установят на подъезде во Львов, у Дублян.

Также по одному "умному" светофору планируют установить на автодорогах М-11 Львов-Шегини, недалеко Мостиска, Н-10 Стрый-Ив.Франковск-Черновцы-Мамалыга, неподалеку села Миртюки, Т-14-10 Броды-Червоноград, близ села Бендюга и на трассе Т-14-16 Львов-Пустомыты-Меденичи, близ села Малечковичи.