грабитель, цепочка, грабежСпільними зусиллями кількох екіпажів патрульні Львівської області затримали особу за грабіж. Чоловік зірвав ланцюжок з шиї жінки. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Напередодні вдень патрульні 3-го батальйону отримали орієнтування про невідомого зловмисника, який зірвав ланцюжок з підвісками у 66-річної жінки на вулиці Героїв Крут. Чоловік у сорочці в клітинку, в темних штанах, взутий у кросівки, побіг в напрямку вулиць Тернопільської та Стуса. Кілька екіпажів одразу розділили функції: пошук очевидців, камер спостереження і обстеження територій.

Автоекіпаж, проаналізувавши отриману інформацію, поїхав в напрямку Стрийського ринку і на вулиці Івана Франка побачив захеканого чоловіка в одязі, схожому на той, який описували заявник та очевидець. Поліцейські з’ясували, що 36-річний львів’янин перебуває під домашнім арештом за крадіжку. Він помітно нервував і поводив себе підозріло. Свою причетність до згаданого грабежу чоловік заперечував, і при поверхневій перевірці у нього не виявили ланцюжка. Водночас інший екіпаж знайшов відео з камер спостереження, де видно, як цей чоловік втікає з місця події. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Коли чоловік зрозумів, що його викрили, то погодився показати патрульним сховок, де лежить ланцюжок. Після усіх процесуальних дій чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання.

0d7d892cf27a87e4619ea0d10b4797c2.md.jpg 94c6086c9cec8229d405b254dc1208a3.md.jpg


Совместными усилиями нескольких экипажей патрульных Львовской области задержали человека за грабеж. Мужчина сорвал цепочку с шеи женщины. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Накануне днем ​​патрульные 3-го батальона получили ориентировку о неизвестного злоумышленника, который сорвал цепочку с подвесками у 66-летней женщины на улице Героев Крут. Мужчина в рубашке в клеточку, в темных брюках, обутый в кроссовки, побежал в направлении улиц Тернопольской и Стуса. Несколько экипажей сразу разделили функции: поиск очевидцев, камер наблюдения и обследование территорий.

Автоэкипаж, проанализировав полученную информацию, поехал в направлении Стрыйского рынка и на улице Ивана Франко увидел запыхавшегося человека в одежде, похожей на тот, который описывал заявитель и очевидец. Полицейские выяснили, что 36-летний львовянин находится под домашним арестом за кражу. Он заметно нервничал и вел себя подозрительно. Свою причастность к упомянутому грабежу человек отрицал, и при поверхностной проверке у него не обнаружили цепочки. В то же время другой экипаж нашел видео с камер наблюдения, где видно, как этот человек убегает с места происшествия. Инспекторы вызвали следственно-оперативную группу Сыховского отдела полиции. Когда мужчина понял, что его разоблачили, то согласился показать патрульным тайник, где лежит цепочка. После всех процессуальных действий мужчину поместили в изолятор временного содержания.