лифт, лифтер, шахта, упалУ ліфтову шахту будинку на вул. Стрийська, 195 потрапив працівник ліфтового господарства. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, у будинку на вул. Стрийська, 195 у ліфтову шахту потрапив працівник ліфтового господарства. Постраждалого доставлено в лікарню.

За даними рай адміністрації, це нове будівництво. Забудовник - фірма "Леополь-таун“.

"За яких обставин працівник потрапив у шахту, наразі невідомо", — розповіла Галина Гладяк, голова Сихівської районної адміністрації.

Як уточнили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, подія трапилась о 15.30. Чоловік, 1986 року народження, прописаний у м. Хмельницькому, на новобудові впав у шахту ліфта з 8 поверху.

Постраждалого з закритим переломом лівої ключиці, розсіченою раною лівої щоки, множинними саднами м'яких тканин тіла доставлено в комунальну 8 міську клінічну лікарню.

Обставини події встановлюють.


В лифтовую шахту дома на ул. Стрыйская, 195 попал работник лифтового хозяйства. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в Сиховский районной администрации, в доме на ул. Стрыйская, 195 в лифтовую шахту попал работник лифтового хозяйства. Пострадавший доставлен в больницу.

По данным райадминистрации, это новое строительство. Застройщик - компания "Леополь-таун".

"При каких обстоятельствах работник попал в шахту, пока неизвестно", - рассказала Галина Гладяк, председатель Сиховской районной администрации.

Как уточнили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, происшествие произошло в 15.30. Мужчина, 1986 года рождения, прописан в г.. Хмельницком, на новостройке упал в шахту лифта с 8 этажа.

Пострадавшего с закрытым переломом левой ключицы, рассеченной раной левой щеки, множественными ссадинами мягких тканей тела доставлены в коммунальную 8 городскую клиническую больницу.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.