лагерь, отравление, детиВ Старосамбірському районі поліцейські встановлюють обставини отруєння дітей у таборі. Шестеро неповнолітніх госпіталізовані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 22 червня, об 11.24 в поліцію надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що до них доставлено шістьох дітей віком від 6 до 11 років, які відпочивали в оздоровчому таборі на території Старосамбірського району. Попередній діагноз – харчова інфекція, токсоінтоксикаційний синдром.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Старосамбірського відділення поліції.. Для встановлення причин отруєння залучені представники інших служб. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Старосамборском районе полицейские устанавливают обстоятельства отравления детей в лагере. Шестеро несовершеннолетних госпитализированы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 22 июня, в 11.24 в полицию поступило сообщение от фельдшера скорой медицинской помощи о том, что к ним доставлен шестерых детей в возрасте от 6 до 11 лет, которые отдыхали в оздоровительном лагере на территории Старосамборского района. Предварительный диагноз - пищевая инфекция, токсоинтоксикацийний синдром.

Сейчас на месте происшествия работает следственно-оперативная группа Старосамборского отделения полиции .. Для установления причин отравления привлечены представители других служб. Решается вопрос об открытии уголовного производства.