ток, мужчинаНа вул. Городоцькій, 265 від ураження струмом постраждав чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення повідомили, що 21 травня о 12.12 год. у Львові на вул. Городоцькій, 265 (Залізничний район) отримав ураження струмом від електромережі чоловік, 1972 року народження, львів’янин.

Потерпілого з діагнозом опіки грудної клітки і обличчя приблизно 20%, госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.

Обставини події встановлюють.


На ул. Городоцкой, 265 от поражения током пострадал мужчина. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В городском управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения сообщили, что 21 мая в 12.12 ч. во Львове на ул. Городоцкой, 265 (Железнодорожный район) получил поражение током от электросети человек, 1972 года рождения, львовянин.

Пострадавший с диагнозом ожоги грудной клетки и лица примерно 20% госпитализирован в 8-ю городскую клиническую больницу г. Львов.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.