суд, убийствоНа Львівщині жінка, син якої вбив батька, стала жертвою другого чоловіка. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

12 березня 2019 року Стрийський міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловікові, який вбив свою дружину. Це був її другий чоловік – після вбивства першого чоловіка старшим сином вона одружилася знову. Проте почала сильно пити, зовсім не займалася донькою, опіку на якою оформили бабуся з дідусем.

У лютому 2018 року вона знов була п'яна, чоловік – теж. Між ними виник конфлікт, і чоловік наніс їй численні удари кулаками. В результаті спричинених тілесних ушкоджень вона вночі померла. Чоловік, побачивши, що дружині зле, не викликав швидку. Не повідомив у поліцію, і коли побачив, що вона не дихає.

Хоча обвинувачений в судовому засіданні заперечував свою вину, вказував, що у дружини були приступи епілепсії, і вона померла, бо під час приступу вдарилася головою у ванній кімнаті, суд йому не повірив.

Чоловіка визнали винуватим у пред'явленому обвинуваченні за ч.2 ст. 121 КК України та призначили покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавленні волі.


На Львовщине женщина, сын которой убил отца, стала жертвой второго супруга. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

12 марта 2019 Стрыйский городской суд Львовской области вынес приговор мужчине, который убил свою жену. Это был ее второй муж - после убийства первого мужа старшим сыном она вышла замуж снова. Однако начала сильно пить, совсем не занималась дочерью, опеку над которой оформили бабушка с дедушкой.

В феврале 2018 она вновь была пьяна, человек - тоже. Между ними возник конфликт, и мужчина нанес ей многочисленные удары кулаками. В результате вызванных телесных повреждений она ночью умерла. Мужчина, увидев, что жене плохо, не вызывал скорую. Не сообщила в полицию, и когда увидел, что она не дышит.

Хотя обвиняемый в судебном заседании отрицал свою вину, указывал, что у жены были приступы эпилепсии, и она умерла, потому что во время приступа ударилась головой в ванной комнате, суд ему не поверил.

Мужчину признали виновным в предъявленном обвинении по ч.2 ст. 121 УК Украины и назначили наказание в виде 7 лет и 6 месяцев лишения свободы.