дорога, строительствоЛьвівська міськрада підтримала петицію про будівництво дороги від вул. Ряшівської до вул. Наукової. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради було розглянуто ухвалу "Про розгляд електронної петиції "Збудувати продовження дороги від вул. Ряшівської (р-н Патона) біля Львівського аеропорту до вул. Наукової". За підтримку цієї ухвали проголосувало 40 депутатів.

Як повідомив Юрій Лукашевський, начальник управління "Секретаріат ради", петиція була зареєстрована в Єдиній системі електронних петицій та набрала більше 500 голосів підтримки, тому виноситься на розгляд сесії Львівської міської ради ухвала "Про розгляд електронної петиції "Збудувати продовження дороги від вул. Ряшівської (р-н Патона) біля Львівського аеропорту до вул. Наукової". Згідно з прийнятою ухвалою виконавчі органи до наступного пленарного засідання мають підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.

За словами начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Олександра Одинця, вже  є розроблена проектна документація будівництва дороги до вул. Ряшівська, ще до початку Євро-2012, на замовлення управління капітального будівництва. Вона стосувалася будівництва двох ділянок дороги: від вул. Кульпарківської до вул. Любінської, і від вул. Любінської до вул. Патона, яка мала бути з’єднана з існуючою вул. Ряшівською. Переможець тендеру на виконання проектних і будівельних робіт стала компанія "Онур". Вони частково провели роботи. Але фінансування, яке мало б поступити з держбюджету, як містам, які приймали Євро-2012, не було надане. Тому роботи не були прийняті в експлуатацію і не були оплачені.

На сьогодні цей проект будівництва ділянки дороги у цінах 2011 року. Він складає приблизно 130 млн грн. За словами Олександра Одинця, ці ціни треба множити мінімум в три рази.


Львовский горсовет поддержал петицию о строительстве дороги от ул. Ряшевской до ул. Научной. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня на сессии Львовского городского совета было рассмотрено постановление "О рассмотрении электронной петиции" Построить продолжение дороги от ул. Ряшевской (р-н Патона) у Львовского аэропорта до ул. Научной". За поддержку этого постановления проголосовало 40 депутатов.

Как сообщил Юрий Лукашевский, начальник управления "Секретариат совета", петиция была зарегистрирована в Единой системе электронных петиций и набрала более 500 голосов поддержки, поэтому выносится на рассмотрение сессии Львовского городского совета постановление "О рассмотрении электронной петиции "Построить продолжение дороги от ул. Ряшевской (р-н Патона) у Львовского аэропорта до ул. Научной". Согласно принятому постановлению исполнительные органы до следующего пленарного заседания должны подготовить дорожную карту по решению вопросов, поднятых электронной петицией.

По словам начальника управления инженерного хозяйства Львовского городского совета Александра Одиночки, уже есть разработанная проектная документация строительства дороги до ул. Ряшевская, еще до начала Евро-2012, по заказу управления капитального строительства. Она касалась строительства двух участков дороги от ул. Кульпаркивской до ул. Любинской, и от ул. Любинской до ул. Патона, которая должна быть соединена с существующей ул. Ряшевского. Победитель тендера на выполнение проектных и строительных работ стала компания «Онур». Они частично провели работы. Но финансирование, которое должно поступить из госбюджета, как городам, которые принимали Евро-2012, не было предоставлено. Поэтому работы не были приняты в эксплуатацию и не были оплачены.

На сегодня этот проект строительства участка дороги в ценах 2011 года. Он составляет примерно 130 млн грн. По словам Александра Одиночки, эти цены надо умножать минимум в три раза.