убийство, Дрогобыч, алкогольУ Дрогобичі правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві свого знайомого. Слідство встановили, що між чоловіками виник побутовий конфлікт під час розпивання спиртного. Наслідком стала бійка з використанням холодної зброї. Про це повідомляє Дрогобицький ВП, інформує "Варто – Галицькі новини". 

У Дрогобицький відділ поліції 18 листопада надійшло повідомлення про те, що у під’їзді одного з будинків у місті виявлено тіло чоловіка без ознак життя з пораненням грудної клітини. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 39-річний мешканець Дрогобича. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Згодом поліцейські встановили, що загиблий перебував у гостях в свого знайомого, де вони розпивали спиртні напої. На побутовому грунті між ними виник конфлікт, під час якого господар завдав гостю ножового поранення у груди. Від отриманих травм чоловік помер.

Зловмисник, 26-річний мешканець Дрогобича, затриманий. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Досудове розслідування триває. Затриманому, якщо його вину буде доведено в суді, загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


В Дрогобыче правоохранители задержали подозреваемого в убийстве своего знакомого. Следствие установило, что между мужчинами возник бытовой конфликт во время распития спиртного. Следствием стала драка с использованием холодного оружия. Об этом сообщает Дрогобычский ОП, информирует "Варто - Галицкие новости". 

В Дрогобычский отдел полиции 18 ноября поступило сообщение о том, что в подъезде одного из домов в городе обнаружено тело мужчины без признаков жизни с ранением грудной клетки. Правоохранители установили личность погибшего - им оказался 39-летний житель Дрогобыча. По данному факту было открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины.

Впоследствии полицейские установили, что погибший находился в гостях у своего знакомого, где они распивали спиртные напитки. На бытовой почве между ними возник конфликт, в ходе которого хозяин нанес гостю ножевое ранение в грудь. От полученных травм мужчина скончался.

Злоумышленник, 26-летний житель Дрогобыча, задержан. Вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается. Задержанному, если его вина будет доказана в суде, грозит от семи до пятнадцати лет лишения свободы.