служба 911, Винники, АТОАналог екстреної служби 911 для Винник розробляє кіборг луганського аеропорту. Про це розповідає Zaxid.net

25-річний Віталій Кобрин пройшов бойовий шлях 80-ї бригади від першої тривоги через анексію Криму до оборони луганського летовища. А повернувшись із фронту, вирішив зайнятись безпекою у власному місті. Боєць, вивчивши іноземний досвід екстрених служб, розробив проект для містечка Винники.

Повернувся до мирного життя десантник лише минулого року. І одразу влився в громадське життя рідного міста. Продовжив здобувати вищу освіту і влаштувався працювати у міськраду. Віталій побував на безпекових тренінгах за кордоном і запалився ідеєю створити аналог служби 911. Навіть знайшов приміщення на околиці.

"Центр буде вміщати єдиний аналітичний центр, який буде працювати за принципом гарячої лінії. Також при центрі буде знаходитись підрозділ ДСНС, підрозділ поліції, відділ з охорони громадської безпеки та багато іншого", – розповів про свій проект Віталій Кобрин.

З іншими ветеранами створили спілку атовців. Об'єднанні спільними ідеями бійці мають на меті змінити місто з середини.


Аналог экстренной службы 911 для Винник разрабатывает киборг луганского аэропорта. Об этом рассказывает Zaxid.net

25-летний Виталий Кобрин прошел боевой путь 80-й бригады от первой тревоги из-за аннексии Крыма до обороны луганского аэропорта. А вернувшись с фронта, решил заняться безопасностью в собственном городе. Боец, изучив иностранный опыт экстренных служб, разработал проект для города Винники.

Вернулся к мирной жизни десантник только в прошлом году. И сразу влился в общественную жизнь родного города. Продолжил получать высшее образование и устроился работать в горсовет. Виталий побывал на безопасности тренингах за рубежом и загорелся идеей создать аналог службы 911. Даже нашел помещение на окраине.

"Центр будет вмещать единственный аналитический центр, который будет работать по принципу горячей линии. Также при центре будет находиться подразделение ГСЧС, подразделение полиции, отдел по охране общественной безопасности и многое другое", - рассказал о своем проекте Виталий Кобрин.

С другими ветеранами создали союз атовцев. Объединении общими идеями бойцы имеют целью изменить город изнутри.