артснаряд, боеприпасНа вулиці Городоцька працівники "Львівводоканал" під час земляних робіт виявили артилерійський снаряд. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

20 серпня о 10:54 до рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Городоцька, 167 під час проведення земляних робіт працівниками «Львівводоканалу», на відстані 10 м від житлових будинків було виявлено 85 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Цього ж дня о 19:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучено та знищено.

Довідка SQ. З початку року на території області виявлено 461 вибухонебезпечний предмет та 61 набій в 233 місцях. Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Рятувальники застерігають мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!


На улице Городоцкая работники "Львовводоканал" во время земляных работ обнаружили артиллерийский снаряд. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

20 августа в 10:54 к спасателям поступило сообщение, что в г. Львове на ул. Городоцкая, 167 во время проведения земляных работ работниками "Львовводоканала", на расстоянии 10 м от жилых домов был обнаружен 85 мм артиллерийский снаряд времен Второй мировой войны. В этот же день в 19:30 пиротехнической группой 2-го специального центра быстрого реагирования ГСЧС Украины боеприпас изъят и уничтожен.

Справка SQ. С начала года на территории области выявлено 461 взрывоопасный предмет и 61 патрон в 233 местах. Главное управление ГСЧС Украины во Львовской области напоминает, что боеприпасы времен Второй мировой войны, несмотря на размеры и значительный возраст, крайне опасны. Встретить их можно в разных местах. Спасатели предупреждают жителей области ни в коем случае не трогать подозрительные находки. В случае обнаружения боеприпаса или иного подозрительного предмета незамедлительно звоните в Службу спасения по номеру 101!