грибник, розыск

На 5-й день пошуків знайшовся грибник з Верхніх Гаїв Дрогобицького району. Як повідомляє vartonews.com.ua, чоловік виснажений, але з ним все гаразд. Підозра про інсульт не підтвердилася. Грибник просто заблукав.  

Володимира Фірмана, який пішов до лісу ще 16 серпня та не повернувся, знайшли інші грибники просто під час збору врожаю у лісі. Про це Варто повідомив лісник Василь Дмитришин. Чоловік вже вдома, зі своїми рідними. Вони дякують усім, хто долучився до пошуків.

Нагадаємо, 16 серпня о 23:20 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Верхні Гаї о 06:20 пішов в ліс по гриби та не повернувся 49-річний мешканець села. Володимир Фірман виходив на зв’язок та повідомив, що заблукав, однак зв’язок було втрачено. Рідні вважали, що у нього трапився інсульт.


На 5-й день поисков нашелся грибник из Верхних Гаев Дрогобычского района. Как сообщает vartonews.com.ua, человек истощен, но с ним все в порядке. Подозрение на инсульт не подтвердилось. Грибник просто заблудился. 

Владимира Фирмана, который ушел в лес еще 16 августа и не вернулся, нашли другие грибники просто во время сбора урожая в лесу. Об этом Варто сообщил лесник Василий Дмитришин. Мужчина уже дома, со своими родными. Они благодарят всех, кто принял участие в поисках.

Напомним, 16 августа в 23:20 к спасателям поступило сообщение, что в селе Верхние Гаи в 06:20 пошел в лес за грибами и не вернулся 49-летний житель села. Владимир Кучер выходил на связь и сообщил, что заблудился, однако связь была потеряна. Родные считали, что у него случился инсульт.