строительная компания, WatzenrodeНа Львівщині планують відкрити представництво будівельної компанії Watzenrode. Компанія повідомила про плани будівництва на території області басейнів та фондосховищ. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні, 21 червня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із з представниками компанії Watzenrode, аби узгодити напрями та способи подальшої співпраці. У межах зустрічі очільник області ознайомив гостей із інвестиційним кліматом на Львівщині та наголосив на професійності супроводу проектів.

Гості поінформували голову Львівської ОДА про специфіку роботи та історію компанії, а також розповіли про плани керівництва щодо розширення діяльності.

"Наша компанія протягом багатьох років успішно співпрацює як з вітчизняними, так і з закордонними замовниками. Львівщина доволі динамічно розвивається, даючи приклад іншим регіонам. Саме тому у наших планах відкрити представництво на Львівщині", - наголосив  директор компанії Євген Трощило.

Під час зустрічі також порушили питання можливого будівництва на території області басейнів та фондосховищ.

Довідка SQ. Компанія Watzenrode протягом багатьох років займає провідні позиції на українському будівельному ринку. Надає послуги у сферах:  проектування, інжиніринг,  будівництво житлових і нежитлових будівель. Найбільші проекти: зерновий термінал у Миколаївському порту та будівництво станції перевантаження зерна у місті Одеса та паркінгу для вантажних авто площею 31’000 м².


На Львовщине планируют открыть представительство строительной компании Watzenrode. Компания сообщила о планах строительства на территории области бассейнов и фондохранилища. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Сегодня, 21 июня, председатель Львовской ОГА Олег Синютка встретился с с представителями компании Watzenrode, чтобы согласовать направления и способы дальнейшего сотрудничества. В рамках встречи глава области ознакомил гостей с инвестиционным климатом на Львовщине и отметил профессионализма сопровождения проектов.

Гости проинформировали председателя Львовской ОГА о специфике работы и историю компании, а также рассказали о планах руководства по расширению деятельности.

"Наша компания на протяжении многих лет успешно сотрудничает как с отечественными, так и с зарубежными заказчиками. Львовщина довольно динамично развивается, давая пример другим регионам. Именно поэтому в наших планах открыть представительство на Львовщине", - отметил директор компании Евгений Трощило.

Во время встречи также затронули вопрос возможного строительства на территории области бассейнов и фондохранилища.

Справка SQ. Компания Watzenrode течение многих лет занимает лидирующие позиции на украинском строительном рынке. Предоставляет услуги в сферах: проектирование, инжиниринг, строительство жилых и нежилых зданий. Крупнейшие проекты: зерновой терминал в Николаевском порту и строительство станции перегрузки зерна в городе Одесса и паркинга для грузовых авто площадью 31ь000 м².