грузовик, водитель, беглец, патрульныеПатрульні затримали водія вантажівки, який втікав від них в стані сильного алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора на трасі Київ-Чоп, патрульні зупинили вантажівку Renault, водій якої порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування інспектори відчули від чоловіка характерний запах алкоголю. Його попросили пред’явити документи та запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пред’явити документи та заперечував вчинене правопорушення.

Згодом чоловік почав поводити себе зухваліше, завів двигун та почав втікати. Патрульні повторно його наздогнали та зупинили. Чоловік відмовився виходити з автомобіля, поводився агресивно, патрульні змушені були його затримати в порядку ст.262 КУпАП.

Його доставили до Пустомитівського відділу поліції. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала результат - 2.32 проміле, а це перевищує допустиму норму більш ніж в 11 раз. На 27-річного порушника склали протокол затримання, протокол за керування в стані сп’яніння та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Подальшу долю водія буде вирішувати суд.

556b5292f50742779288f3a03dfc50ff.md.jpg 9a9ddf398773baa7f48003c31c8865d1.md.jpg


Патрульные задержали водителя грузовика, который бежал от них в состоянии сильного алкогольного опьянения. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера на трассе Киев-Чоп, патрульные остановили грузовик Renault, водитель которого нарушил правила дорожного движения. Во время общения инспекторы почувствовали от мужчины характерный запах алкоголя. Его попросили предъявить документы и предложили пройти проверку на состояние алкогольного опьянения. Водитель отказался предъявить документы и отрицал совершенное правонарушение.

Впоследствии мужчина начал вести себя вызывающе, завел двигатель и начал убегать. Патрульные повторно его догнали и остановили. Мужчина отказался выходить из автомобиля, вел себя агрессивно, патрульные были вынуждены его задержать в порядке ст.262 КУоАП.

Его доставили в Пустомытовский отдел полиции. Проверка на состояние алкогольного опьянения показала результат - 2.32 промилле, а это превышает допустимую норму более чем в 11 раз. На 27-летнего нарушителя составили протокол задержания, протокол за управление в состоянии опьянения и вынесли постановление за нарушение правил дорожного движения. Дальнейшую судьбу водителя будет решать суд.