вокзал, благоустройство, Старый СамборУправління залізниці розпочало роботи з благоустрою на вокзалі у Старому Самборі. Про це повідомляє прес-служба Старосамбірської міської ради.

Як зазначають у прес-службі, Старосамбірська міська рада впродовж минулого, 2018 року двічі зверталася до керівництва дирекції регіональної філії “Львівська залізниця” по питанню благоустрою залізничного вокзалу у Старому Самборі.

У своїх листах міська рада наголошувала, що сьогоднішній стан приміщення залізничного вокзалу та прилеглої території знаходиться у вкрай незадовільному стані, на пероні відсутня спеціальна платформа для прийому пасажирів, а територія для обслуговування залізничного полотна заросла стихійною рослинністю. Міська рада наголошувала, що ситуація, яка склалася викликає незадоволення мешканців міста та пасажирів.

Керівництво Львівської залізниці відреагувало та розпочало низку заходів з наведення благоустрою на залізничному вокзалі у місті Старий Самбір.


Управление железной дороги начало работы по благоустройству на вокзале в Старом Самборе. Об этом сообщает пресс-служба Старосамборского городского совета.

Как отмечают в пресс-службе, Старосамборский городской совет в течение прошлого, 2018 года дважды обращалась к руководству дирекции регионального филиала "Львовская железная дорога" по вопросу благоустройства железнодорожного вокзала в Старом Самборе.

В своих письмах городской совет отмечал, что сегодняшнее состояние помещения железнодорожного вокзала и прилегающей территории находится в крайне неудовлетворительном состоянии, на перроне отсутствует специальная платформа для приема пассажиров, а территория для обслуживания железнодорожного полотна заросла стихийной растительностью. Городской совет отмечал, что ситуация, которая сложилась вызывает недовольство жителей города и пассажиров.

Руководство Львовской железной дороги отреагировало и начало ряд мероприятий по наведению благоустройства на железнодорожном вокзале в городе Старый Самбор.