травма, сварщик, ожог, подвалПід час зварювальних робіт у Львові травмувався чоловік. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, 20 лютого близько 11.45 год. у Львові на вул. Стрийській, 71 (Сихівський район), під час проведення зварювальних робіт в підвалі будинку отримав опіки чоловік, 1991 року народження, мешканець Львова.

Постраждалого в стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню. Обставини події встановлюють.


Во время сварочных работ во Львове травмировался человек. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как рассказали в городском управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения 20 февраля около 11.45 ч. во Львове на ул. Стрыйской, 71 (Сыховский район), во время проведения сварочных работ в подвале дома получил ожоги человек, 1991 года рождения, житель Львова.

Пострадавшего в состоянии средней степени тяжести госпитализировали в 8-ю городскую клиническую больницу. Обстоятельства происшествия устанавливаются.