путепровод, ремонт, ГородоцкаяДиректорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк розповіла, коли завершать ремонт шляхопроводу на Городоцькій. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Шляхопровід на Городоцькій, 166 закрили на ремонт у червні 2016 року, втім ремонт не завершили й досі. Як розповіла директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк, ремонт мосту планують завершити наступного року.

"Міст ремонтували дві підрядні організації. До кінця залишалося прокласти третій шар асфальту, втім через здорожчання матеріалів підрядники відмовились завершувати ремонт. Ми надсилали їм претензії, а врешті – розірвали договір".

Ірина Маруняк

За її словами наступного року департамент оголосить новий тендер на завершення робіт на загальну суму 4,5 млн гривень. Відповідні кошти передбачили у бюджетному запиті бюджету розвитку на наступний рік. Однак його ще не прийняли.

Додамо, що під час реконструкції міст розшили з двох до чотирьох смуг. Спершу роботи виконувало ТзОВ "Західтрансбуд". Відкрити його планували у листопаді, але через виявлені технічні проблеми цю дату відтермінували.


Директор департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Ирина Маруняк рассказала, когда завершат ремонт путепровода на Городоцкой. Об этом сообщает "Твой город". 

Путепровод на Городоцкой, 166 закрыли на ремонт в июне 2016 года, однако ремонт не завершили до сих пор. Как рассказала директор департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Ирина Маруняк, ремонт моста планируют завершить в следующем году.

"Мост ремонтировали две подрядные организации. Оставалось проложить третий слой асфальта, но из-за подорожания материалов подрядчики отказались завершать ремонт. Мы посылали им претензии, а в конце - расторгли договор".

Ирина Маруняк

По ее словам в следующем году департамент объявит новый тендер на завершение работ на общую сумму 4,5 млн гривен. Соответствующие средства предусмотрели в бюджетном запросе бюджета развития на следующий год. Однако его еще не приняли.

Добавим, что во время реконструкции городов расшили с двух до четырех полос. Начала работы выполняло ООО "Захидтрансбуд". Открыть его планировали в ноябре, но из-за выявленных технических проблем эту дату отложили.