улица, светофор, Листопадового Чина

На вулицю Листопадового Чину повернуть пішохідний світлофор. Про це повідомляє ГО "Зручне місто". 

За інформацією ГО, звернення щодо світлофора активісти надіслали в жовтні цього року. В ЛКП "Львівавтодор" повідомили, що взяли це питання в роботу і встановлять світлофор до 01.12.2018 року.

 

"Проте чомусь далі "Львівавтодор" подав це питання ще на розгляд комісії, і зараз Міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила рішення про необхідність встановлення світлофора. Поки не зрозуміло, для чого таке питання ЛАД виносив на комісію, якщо цей світлофор там був і його зняли під час ремонтних робіт, коли весь тротуар перекрив "Банк Готель", але добре що все вирішилось позитивно".

 


На улицу Ноябрьского Чина вернут пешеходный светофор. Об этом сообщает ОО "Удобный город". 

По информации ОО, обращения по поводу светофора активисты прислали в октябре этого года. В ЛКП "Львовавтодор" сообщили, что приняли этот вопрос в работу и установят светофор в 01.12.2018 года.

"Однако почему-то дальше "Львовавтодор" подал этот вопрос еще на рассмотрение комиссии, и сейчас Городская комиссия по безопасности дорожного движения приняла решение о необходимости установления светофора. Пока не понятно, для чего такой вопрос ЛАГ выносил на комиссию, если этот светофор там был и его сняли во время ремонтных работ, когда весь тротуар перекрыл "Банк Отель", но хорошо что все решилось положительно".