добыча, углеводородыНа Стрийщині розглянуть стан розробки та перспективи збільшення видобутку вуглеводнів на Орів-Уличнянському нафтогазовому родовищі. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У четвер, 27 грудня, у селі Грабовець Стрийського району, департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації, в межах проекту "ІПВГ – (ініціативи прозорості видобувних галузей): регіональний рівень", проведе нараду щодо стану розробки та перспективи збільшення видобутку вуглеводнів на Орів-Уличнянському нафтогазовому родовищі.

До участі в заході запрошують представників Стрийської, Дрогобицької та Сколівської райдержадміністрацій, голів Грабовецької ОТГ, Орівської, Доброгостівської, Верхньостинавської, Уличненської сільських рад та представників видобувного підприємства НГВУ "Бориславнафтогаз".

Метою проекту ІПВГ є створення інструментів для прозорого управління видобутком й виробництвом вуглеводневих ресурсів на місцевому рівні та налагодження продуктивної співпраці між трьома сторонами ініціативи: органами державної влади і місцевого самоврядування, суспільством та видобувними компаніями в Львівській області.


На Стрыйщине рассмотрят состояние разработки и перспективы увеличения добычи углеводородов на Орив-Уличнянском нефтегазовом месторождении. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В четверг, 27 декабря, в селе Грабовец Стрыйского района, департамент топливно-энергетического комплекса и энергосбережения Львовской облгосадминистрации, в рамках проекта "ИПВГ - (инициативы прозрачности добывающих отраслей): региональный уровень", проведет совещание по вопросам разработки и перспективы увеличения добычи углеводородов на Орив-Уличнянском нефтегазовом месторождении.

К участию в мероприятии приглашаются представители Стрыйской, Дрогобычской и Сколевской райгосадминистраций, председателей Грабовецкой ОТГ, Оривского, Доброгостивского, Верхнестинавского, Уличненского сельских советов и представителей добывающего предприятия НГДУ "Бориславнафтогаз".

Целью проекта ИПВГ является создание инструментов для прозрачного управления добычей и производством углеводородных ресурсов на местном уровне и налаживания продуктивного сотрудничества между тремя сторонами инициативы: органами государственной власти и местного самоуправления, обществом и добывающими компаниями во Львовской области.