субвенция, Дрогобыч

Мерія Львова надала Дрогобичу субвенцію 3 млн грн. Ці кошти надаються на розвиток інфраструктури міста Дрогобич, враховуючи складну ситуацію, в якісь зараз опинилось місто. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради прийнято зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2018 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Зокрема, мерія Львова надасть місту Дрогобич субвенцію у розмірі 3 млн грн. Ці кошти надаються на розвиток інфраструктури міста Дрогобич, враховуючи складну ситуацію, в якісь зараз опинилось місто.

 

"Цю субвенцію ми дали Дрогобичу, щоб їх підтримати, бо у них дуже складна ситуація. Вони нам протягнули руку допомоги, коли в нас була складна ситуація, тому тепер ми їх підтримали фінансово. Ці кошти місто Дрогобич отримає ще до кінця цього року".

Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку

 


Мэрия Львова предоставил Дрогобыче субвенцию 3 млн грн. Эти средства предоставляются на развитие инфраструктуры города Дрогобыч, учитывая сложную ситуацию, в какой сейчас оказался город. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня на сессии Львовского городского совета приняты изменения в перечень объектов, расходы на которые в 2018 году будут проводиться за счет средств бюджета развития городского бюджета г. Львов. В частности, мэрия Львова предоставит городу Дрогобыч субвенцию в размере 3 млн грн. Эти средства предоставляются на развитие инфраструктуры города Дрогобыч, учитывая сложную ситуацию, в которой сейчас оказалось город.

"Эту субвенцию мы дали Дрогобычу, чтобы их поддержать, потому что у них очень сложная ситуация. Они нам протянули руку помощи, когда у нас была сложная ситуация, поэтому теперь мы их поддержали финансово. Эти средства город Дрогобыч получит еще до конца этого года".

Ирина Кулинич, директор департамента экономического развития