суд, убийцы, Борислав, продавцыПрокуратура у суді домоглась максимального покарання для убивць продавців магазину у Бориславі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Відділ ювенальної юстиції прокуратури області забезпечив підтримання публічного обвинувачення у суді стосовно двох мешканців м. Трускавця (серед яких неповнолітній) за вчинення ними кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій), п.п. 1,6,12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство). Крім цього, неповнолітній зловмисник обвинувачувався і у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

Нагадаємо, що йдеться про розбійний напад та умисне вбивство двох продавців магазину комп’ютерної техніки у м. Бориславі, яке трапилося у грудні 2017 року. В результаті нападу загинула 20-річна дівчина та 27-річний хлопець, а з магазину "Комп’ютерний всесвіт" викрадено гроші та мобільні телефони на загальну суму понад 81 тис грн.

Вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 17.05.2019 неповнолітнього засуджено до максимального покарання – 15 років позбавлення волі, а його повнолітнього спільника – до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. Зазначимо, що з моменту розкриття злочину обвинувачені утримуються під вартою.


Прокуратура в суде добилась максимального наказания для убийц продавцов магазина в Бориславе. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Отдел ювенальной юстиции прокуратуры области обеспечил поддержание публичного обвинения в суде в отношении двух жителей г. Трускавца (среди которых несовершеннолетний) за совершение ими уголовных преступлений, предусмотренных ч.4 ст.187 (разбой), п 1,6,12 ч.2 ст.115 УК Украины (умышленное убийство). Кроме этого, несовершеннолетний злоумышленник обвинялся и в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.263 УК Украины (незаконное обращение с оружием).

Напомним, что речь идет о разбойном нападении и умышленном убийстве двух продавцов магазина компьютерной техники в г. Бориславе, которое произошло в декабре 2017 года. В результате нападения погибла 20-летняя девушка и 27-летний парень, а из магазина "Компьютерная вселенная" похищены деньги и мобильные телефоны на общую сумму свыше 81 тыс грн.

Приговором Дрогобычского горрайонного суда Львовской области от 17.05.2019 несовершеннолетний приговорен к максимальному наказанию - 15 лет лишения свободы, а его совершеннолетний сообщник - к пожизненному заключению с конфискацией имущества. Отметим, что с момента раскрытия преступления обвиняемые содержатся под стражей.