маршрутка, автобус, схемаУ зв'язку із виходом на вулиці Львова великих автобусів, деякі маршрутки змінять схему руху. Про це повідомив керівник АТП-1 Орест Хамула, інформує портал депутатів Львівської міської ради.

На комісії інженерного господарства депутати заслухали звернення управління транспорту  з проханням  погодити  фінансування з бюджету розвитку міського бюджету м.Львова ЛК АТП №1 як внески в статутний капітал на суму 23 000 000,00 грн.

Як повідомив керівник АТП-1 Орест Хамула, кошти передбачені на лізингові платежі за нові автобуси.

"Станом на сьогодні ми отримали всі 100 МАЗів і 25 електронів. Найближчим часом плануємо забрати із заводу ще 6 електронів, а на наступні - очікуємо. Загалом до кінця року їх має бути п’ятдесят".

Орест Хамула

Також Орест Хамула зазначив, що близько 50 МАЗів уже закріплено на маршрути. За його словами, зараз нові великі автобуси їздять на маршрутах 1А, 2А, 3А, 5А, 16, 29, 46, 47А і Експрес в Рясне. Планується випуск нових великих автобусів на маршрути, де зараз курсують малі автобуси – номер 9, 28 та 45. Але ці маршрути потребують незначного корегування, бо на деяких вузьких вулицях великий автобус не проїде. Тому точну дату запуску можна буде назвати після змін схеми, яку має затвердити виконавчий комітет.

Додамо, що наступного року заплановано придбати ще 100 низькопідлогових автобусів у рамках проекту "Міський громадський транспорт України".


В связи с выходом на улицы Львова больших автобусов, некоторые маршрутки изменят схему движения. Об этом сообщил руководитель АТП-1 Орест Хамула, информирует портал депутатов Львовского городского совета.

На комиссии инженерного хозяйства депутаты заслушали обращение управления транспорта с просьбой согласовать финансирование из бюджета развития городского бюджета Львова ЛК АТП №1 как взносы в уставный капитал на сумму 23 000 000,00 грн.

Как сообщил руководитель АТП-1 Орест Хамула, средства предусмотрены на лизинговые платежи за новые автобусы.

"По состоянию на сегодня мы получили все 100 МАЗов и 25 электронов. В ближайшее время планируем забрать с завода еще 6 электронов, а на последующие - ожидаем. В целом до конца года их должно быть пятьдесят".

Орест Хамула

Также Орест Хамула отметил, что около 50 МАЗов уже закреплены на маршрутах. По его словам, сейчас новые большие автобусы ездят на маршрутах 1А, 2А, 3А, 5А, 16, 29, 46, 47А и Экспресс в Рясное. Планируется выпуск новых больших автобусов на маршруты, где курсируют малые автобусы - номер 9, 28 и 45. Но эти маршруты требуют незначительной корректировки, так как на некоторых узких улицах большой автобус не проедет. Поэтому точную дату запуска можно будет назвать после изменений схемы, которую должен утвердить исполнительный комитет.

Добавим, что в следующем году запланировано приобрести еще 100 низкопольных автобусов в рамках проекта "Городской общественный транспорт Украины".