ДТП, столбВ Старосамбірському районі водій Opel Astra не впорався з керуванням та зіткнувся із стовпом. Від отриманих травм водій помер на місці. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

ДТП сталася 19 липня о 01:46 в м. Хирів, Старосамбірського району. На вул. Добромильській водій автомобіля Opel Astra не впорався з керуванням, виїхав з проїжджої частини дороги і зіткнувся із стовпом. Водій автомобіля, внаслідок отриманих травм, загинув на місці події до приїзду бригади швидкої медичної допомоги.

Обставини події і особа потерпілого встановлюються.


В Старосамборском районе водитель Opel Astra не справился с управлением и столкнулся со столбом. От полученных травм водитель умер на месте. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

ДТП произошло 19 июля в 1:46 в г. Хыров, Старосамборского района. На ул. Добромильского водитель автомобиля Opel Astra не справился с управлением, выехал с проезжей части дороги и столкнулся со столбом. Водитель автомобиля, в результате полученных травм погиб на месте происшествия до приезда бригады скорой медицинской помощи.

Обстоятельства происшествия и личность потерпевшего устанавливаются.