отравление, кафе, Tomash KebabПісля отримання результатів бактеріологічних обстежень стала відома причина отруєння у кафе  "Tomash Kebab" у Львові. Пацієнтам, що виписались, встановлено діагноз “сальмонельоз”. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, 13 липня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ пацієнтів із діагнозом ХТІ (харчова токсикоз-інфекція) та ГКІ (гостра кишкова інфекція), з числа тих, що харчувались в закладі громадського харчування “Tomash Kebab” за адресою м. Львів вул. П. Куліша,10.

Станом на 12.00 18.07.2018 року всього за допомогою звернулось 30 осіб (серед яких - 1 дитина). З них госпіталізовано 28 осіб (22 – в ЛОІКЛ, 4 – в Пустомитівській ЦРЛ, 1 особа – в Червоноградській ЦРЛ, 1 особа – в Новояворівській РЛ № 1). Виписано із ЛОІКЛ – 12 осіб, в стаціонарі залишається 16 осіб.

Після отримання результатів бактеріологічних обстежень, пацієнтам, що виписались, встановлено діагноз “сальмонельоз”.


После получения результатов бактериологических обследований стала известна причина отравления в кафе Tomash Kebab во Львове. Пациентам, которые выписались, установлен диагноз "сальмонеллез". Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Напомним, 13 июля в Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в Львовскую областную инфекционную клиническую больницу и инфекционное отделение Пустомытовского ЦРБ пациентов с диагнозом ПТИ (пищевая токсикоз-инфекция) и ОКИ (острая кишечная инфекция), из числа тех, кто питался в общепите "Tomash Kebab" по адресу г. Львов ул. П. Кулиша, 10.

По состоянию на 12.00 18.07.2018 года всего за помощью обратились 30 человек (среди которых - 1 ребенок). Из них госпитализированы 28 человек (22 - в ЛОИКБ, 4 - в Пустомытовскую ЦРБ, 1 человек - в Червоноградскую ЦРБ, 1 человек - в Новояворовскую РБ № 1). Выписано с ЛОИКБ - 12 человек, в стационаре остается 16 человек.

После получения результатов бактериологических обследований, пациентам, которые выписались, установлен диагноз "сальмонеллез".