убийство, БориславВ прокуратурі Львівської області розповіли подробиці вбивства 33-річного мешканця Борислава. Його вбивці загрожує до 15 років у в’язниці.

Органи прокуратури області здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному проваджені за фактом умисного вбивства чоловіка, яке трапилось на території одного із сіл у Дрогобицькому районі.

Слідство встановило, що в ніч на 15 червня, між 30-річним та 33-річним мешканцями Борислава відбувся конфлікт, через боргові зобов’язання останнього, який згодом переріс у бійку. Під час цього, потерпілому-боржнику завдано декілька ножових поранень по тілу, внаслідок чого він помер. Після скоєного, зловмисник зник. Завдяки скоординованій роботі прокуратури та поліції його особу та місце перебування встановлено. Чоловіка знайшли на території Київщини, звідки він намагався утекти залізничним транспортом.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ч.1 ст.115 України (умисне вбивство). За клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває, призначено низку судових експертиз, проводяться необхідні слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.


В прокуратуре Львовской области рассказали подробности убийства 33-летнего жителя Борислава. Его убийцы грозит до 15 лет тюрьмы.

Органы прокуратуры области осуществляют процессуальное руководство в уголовном движимы по факту умышленного убийства мужчины, которое произошло на территории одного из сел в Дрогобычском районе.

Следствие установило, что в ночь на 15 июня, между 30-летним и 33-летним жителями Борислава произошел конфликт, из-за долговых обязательств последнего, который впоследствии перерос в драку. Во время этого, пострадавшему-должнику нанесен несколько ножевых ранений по телу, в результате чего он умер. После содеянного, злоумышленник скрылся. Благодаря скоординированной работе прокуратуры и полиции его личность и местонахождение установлено. Мужчину нашли на территории Киевщины, откуда он пытался убежать железнодорожным транспортом.

Мужчина задержан в порядке ст. 208 УПК Украины и сообщено о подозрении по ч.1 ст.115 Украины (умышленное убийство). По ходатайству стороны обвинения, подозреваемому избрана суровую меру пресечения - содержание под стражей. Досудебное расследование продолжается, назначен ряд судебных экспертиз, проводятся необходимые следственные действия. Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок до 15 лет.