председатель, райгосадминистрация, Старый Самбор, взяткаГолову Старосамбірської райдержадміністрації затримали на хабарі у $1500. Про це 18 червня повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За даними прес-служби ЛОДА, 18 червня за процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону, слідчими СУ ГУНП у Львівській області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками УЗЕ в Львівській області задокументовано факт вимагання та одержання головою Старосамбірської РДА Львівської області неправомірної вигоди у розмірі 1500 доларів США. Посадовця затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшук за місцем роботи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Львівська обласна державна адміністрація звернеться щодо відсторонення чиновника, а при підтвердженні факту – звільнення із займаної посади.

За даними військової прокуратури Західного регіону,  Орест Бонк вимагав хабар за працевлаштування у юридичний відділ РДА.

Як повідомляє ZAXID.NET,.57-річний Орест Бонк став головою Старосамбірської РДА наприкінці січня 2017 року. До того він був головою Старосамбірської райради (з лютого 2013 року по листопад 2015 року), а ще раніше очолював відділ освіти Старосамбірської РДА. Орест Бонк також є помічником народного депутата від БПП Андрія Лопушанського на громадських засадах.

За даними Leopolis.news, керівник Старосамбірської РДА, якого вчора затримали на хабарі, потрапив до Старосамбірської районної лікарні. За неофіційною інформацією, у нього стався інсульт.


Председатель Старосамборского РГА поймали на взятке в $ 1500. Об этом 18 июня сообщила пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

По данным пресс-службы ЛОГА, 18 июня под процессуальным руководством военной прокуратуры Львовского гарнизона, следователями СУ ГУНП во Львовской области, по материалам и совместно с оперативными сотрудниками УЗЭ во Львовской области задокументирован факт вымогательства и получения головой Старосамборского РГА Львовской области неправомерной выгоды в размере 1500 долларов США. Чиновника задержали в порядке ст. 208 УПК Украины. В настоящее время проводятся первоочередные следственные (розыскные) действия, а также обыск по месту работы. По результатам их проведения будет решен вопрос относительно сообщения о подозрении, избрание меры пресечения в виде содержания под стражей.

Львовская областная государственная администрация обратится об отстранении чиновника, а при подтверждении факта - освобождение от занимаемой должности.

По данным военной прокуратуры Западного региона, Орест Бонк требовал взятку за трудоустройство в юридический отдел РГА.

Как отмечает ZAXID.NET,  57-летний Орест Бонк стал председателем Старосамборской РГА в конце января 2017 года. До этого он был председателем Старосамборского райсовета (с февраля 2013 по ноябрь 2015 года), а еще раньше возглавлял отдел образования Старосамборской РГА. Орест Бонк также является помощником народного депутата от БПП Андрея Лопушанского на общественных началах.

По данным Leopolis.news, руководитель Старосамборского РГА, которого вчера задержали на взятке, попал в Старосамборской районную больницу. По неофициальной информации, у него случился инсульт.