производство, несчастный случай, рукаМешканці Старосамбірщини на виробництві відрізало руку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 18 червня, у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що близько 11:00 год. у лікарню доставили жінку, якій діагностували "обширну рвану рану правого плечового поясу з ампутацією верхньої третини руки, артеріальна кровотеча, травматичний шок". Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцейські встановили, що 60-річна мешканка Старосамбірського району отримала травми на виробництві. Її госпіталізували в реанімаційне відділення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.


Жители Старосамборщины на производстве отрезало руку. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Вчера, 18 июня, в Старосамборском отделения полиции поступило сообщение от медиков о том, что около 11:00 ч. в больницу доставили женщину, которой диагностировали "обширную рваную рану правого плечевого пояса с ампутацией верхней трети руки, артериальная кровотечение, травматический шок". Об этом Львовскому порталу сообщили в отделе коммуникаций Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

Полицейские установили, что 60-летняя жительница Старосамборского района получила травмы на производстве. Ее госпитализировали в реанимационное отделение.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.272 (нарушение правил безопасности во время выполнения работ с повышенной опасностью) Уголовного кодекса Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до 3 лет ограничения свободы с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до 3 лет или без такового.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, проводится досудебное расследование.