ДТП, трамвай, автобусЧерез ДТП на вул. Городоцькій трамвайні вагони № 1, 6, 9 курсують за зміненим маршрутом. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛКП "Львівелектротранс", на вул. Городоцька, 135, у напрямку до центру, трапилась ДТП між автобусом і трамваєм. Унаслідок зіткнення, трамвай зійшов з рейок заднім візком. На місці події працюють поліція і служби ЛКП "Львівелектротранс". На час з’ясування причин події та усунення наслідків ДТП трамвайні вагони № 1, 6 і 9 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Максимальний час до відновлення роботи трамваїв у звичному режимі — 3 години.

"Унаслідок зіткнення, трамвайні вагони № 1, 6, 9 курсують за зміненим маршрутом, а саме: трамваї № 1 і № 9 курсують вулицею Коновальця, а трамваї № 6 — вулицею Вітовського — до "Академії мистецтв" і у зворотному напрямку".

Начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар

Адміністрація ЛКП "Львівелектротранс" просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені ДТП.


Из-за ДТП на ул. Городоцкой трамвайные вагоны № 1, 6, 9 курсируют по измененному маршруту. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", на ул. Городоцкая, 135, по направлению к центру, произошло ДТП между автобусом и трамваем. В результате столкновения, трамвай сошел с рельсов задней тележкой. На месте происшествия работают полиция и службы ЛКП "Львовэлектротранс". На время выяснения причин происшествия и устранения последствий ДТП трамвайные вагоны № 1, 6 и 9 будут курсировать по измененному маршруту. Максимальное время до возобновления работы трамваев в обычном режиме - 3:00.

"В результате столкновения, трамвайные вагоны № 1, 6, 9 курсируют по измененному маршруту, а именно: трамваи № 1 и № 9 курсируют по улице Коновальца, а трамваи № 6 - по улице Витовского - к" Академии искусств "и в обратном направлении".

Начальник отдела информации и связей с общественностью ЛКП "Львовэлектротранс" Иван Бондарь

Администрация ЛКП "Львовэлектротранс" просит извинения за временные неудобства, вызванные ДТП.