копна, труп, ходоров

57-річний чоловік зник минулого тижня, про що поліції повідомив його син.

Про це повідомляє сайт Четверта Студія

Як повідомила речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська, до поліції минулого тижня звернувся чоловік, який повідомив, що зник його батько, який проживав сам. В ході пошуків зниклого 57-річного жителя міста Ходорів Жидачівського району працівники поліції в неділю, 16 червня, виявили його тіло під копицею сіна за  стодолою на власному обійсті.

На тілі і голові в чоловіка були травми, в області грудної клітки і живота близько 40 ножових поранень. На даний час правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві. Це 44-річний раніше судимий житель міста Ходорів. Чоловік переховувався, однак його місце перебування встановили і затримали. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (вбивство).


57-летний мужчина исчез на прошлой неделе, о чем полиции сообщил его сын.

Об этом сообщает сайт Четвертая Студия.

Как сообщила пресс-секретарь Нацполиции Львовской области Светлана Добровольская, в полицию на прошлой неделе обратился мужчина, который сообщил, что исчез его отец, проживавший сам. В ходе поисков пропавшего 57-летнего жителя города Ходоров Жидачевского района работники полиции в воскресенье, 16 июня, обнаружили его тело под копной сена за сараем на собственном подворье.

На теле и голове у мужчины были травмы, в области грудной клетки и живота около 40 ножевых ранений. В настоящее время правоохранители установили личность подозреваемого в убийстве. Это 44-летний ранее судимый житель города Ходоров. Мужчина скрывался, однако его местонахождение установили и задержали. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст. 115 УК Украины (убийство).