шоу, световое, мастерская шоколада, НиколайСвітлове шоу "Майстерня Миколая" презентують у Львові до свята Миколая. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До свята Миколая, 19 грудня, у Львові традиційно відбудеться родинне святкування біля "Львівської майстерні шоколаду", що на вулиці Сербській, 3. Цього року організатори запланували театралізоване дійство та світлове шоу з казковою анімацією на будинок майстерні. А завершиться святкове шоу появою всіма очікуваного Святого Миколая з солодкими дарунками для дітей.

"Львівська майстерня шоколаду щиро запрошує на казкову подію, адже цього року ми вирішили зустріч з Святим Миколаєм зробити в дещо незвичний "магічний" спосіб. Для цього залучили кращих акторів, аніматорів, дизайнерів у місті. Будемо раді створити святковий настрій та подарувати діткам незабутню зустріч із Святим Миколаєм".

Засновниця ЛМШ Наталія Дубова

Святкове дійство "Майстерня Миколая" розпочнеться о 18:00 просто неба на вулиці Сербській, 3 і триватиме 20 хв. Наприкінці на дітей очікують солодкі дарунки від Святого Миколая та його помічників з Львівської майстерні шоколаду. Світлове шоу буде повторюватись кожної години до 22:00.


Световое шоу "Мастерская Николая" презентуют во Львове к празднику Николая. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

К празднику Николая, 19 декабря, во Львове традиционно состоится семейное празднование у "Львовской мастерской шоколада" на улице Сербской, 3. В этом году организаторы запланировали театрализованное действо и световое шоу со сказочной анимацией на дом мастерской. А завершится праздничное шоу появлением всеми ожидаемого Святого Николая со сладкими подарками для детей.

"Львовская мастерская шоколада искренне приглашает в сказочное событие, ведь в этом году мы решили встреча со Святым Николаем сделать несколько необычным "магическим" способом. Для этого привлекли лучших актеров, аниматоров, дизайнеров в городе. Будем рады создать праздничное настроение и подарить детям незабываемую встречу со Святым Николаем".

Основательница ЛМШ Наталья Дубова

Праздничное действо "Мастерская Николая" начнется в 18:00 под открытым небом на улице Сербской, 3 и продлится 20 минут. В конце на детей ожидают сладкие подарки от Святого Николая и его помощников из Львовской мастерской шоколада. Световое шоу будет повторяться каждый час до 22:00.