ДТП, переход, женщинаУ Львові внаслідок наїзду Toyota на пішохідному переході загинула жінка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 грудня близько 21.10 на вулиці Любінській. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Toyota Camry, 31-річний мешканець Червонограда, скоїв наїзд на пішохода – 51-річну львів’янку, котра переходила проїзну частину по пішохідному переході. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події, водій затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.


Во Львове в результате наезда Toyota на пешеходном переходе погибла женщина. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 16 декабря около 21.10 на улице Любинской. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Toyota Camry, 31-летний житель Червонограда, совершил наезд на пешехода - 51-летнюю львовянку, которая переходила проезжую часть по пешеходному переходу. От полученных травм женщина скончалась на месте происшествия.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, водитель задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения.