пожар, пилорамаУ Старосамбірськму районі рятувальники ліквідували пожежу у пилорамі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

16 липня о 21:56 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в пилорамі у с. Городовичі Старосамбірського району. Рятувальники зупинили подальше поширення вогню та врятували  будівлю пилорами від повного згорання. Пожежу локалізовано о 22:22, ліквідовано о 23:07. Вогнем знищено покриття на  площі 35 кв.м та пошкоджено покриття на площі 35 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 6 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. На місці події ніхто не постраждав. Обставини події встановлюються.


В Старосамборском районе спасатели ликвидировали пожар в пилораме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

16 июля в 21:56 к спасателям поступило сообщение о пожаре в пилораме в с. Городовичи Старосамборского района. Спасатели остановили дальнейшее распространение огня и спасли здание пилорамы от полного сгорания. Пожар локализован в 22:22, ликвидирован в 23:07. Огнем уничтожено покрытие на площади 35 кв.м и повреждено покрытие на площади 35 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 6 спасателей и 3 единицы спецтехники. На месте происшествия никто не пострадал. Обстоятельства происшествия устанавливаются.